Anomalie

2021

França

Michael Jeanpert

Adam està boig d’amor per Liv però la jove acaba de perdre el seu marit i no vol començar cap relació. Sense cap explicació, li demana que vaja a una misteriosa i estranya corporació anomenada Zieggler on sembla que tot el món sap el que Adam encara no ha descobert de la seua vida.

Aria

2021

Regne Unit

Christopher Poole

Jenny i Tom estan emocionats per instal·lar un nou sistema de seguretat intel·ligent Aria a la seua llar. Tom es torna cada vegada més paranoic sobre què pot estar aguaitant fora de sa casa a la nit i finalment ho enfronta.

Carnívoro

2021

Espanya

Lander Castro

Mare desperta en mig de la nit per uns sons que venen de l’habitació de la seua filla, Àngela. En arribar se n’adona que la seua filla no es comporta de manera normal.

Draining

2021

França

Guillaume Chevalier

Huit companys de treball pesquen a un llac de la muntanya. Meshi sap que hauran diversos acomiadaments en l’empresa pesquera.

Un dels pescadors cau a l’aigua… i no ix a flotació. Llavors un segon desapareix. Hi ha alguna cosa davall de l’aigua que està intentant arrossegar-los a les profunditats….

Faces

2020

Espanya

Iván Sáinz-Pardo

Una història d’amor en els temps de l’obsolescència programada.

HO-HO-HOE

2021

Rússia

Vladimir Panchik

Un capellà vol venjança per tindre sida. Pensa que les prostitutes són la raó de la seua malatia per freqüentar-les. Queda amb Evie i s’emporta una destral, però descobreix que ella és una assassina en sèrie.

I Am

2020

Alemanya

Jerry Hoffmaann

Un dia, Noé troba un androide que no es mou al bosc. Se l’emporta i el reactiva, iniciant així una relació estranya. Massa tard, Noé se n’adona que l’androide està copiant la seua personalitat.

Inheritance

2021

EEUU

Annalise Lockhart

Una família negra al Vermont rural intenta viure una vida en societat i bregar amb fantasmes que viuen als seus camps.

La Luz

2021

Espanya

Iago de Soto

Segle XIX. A una xicoteta aldea costanera, Olalla i la seua família preparen per a la nit de «La Treva». Només hi ha una norma: cap llum ha de romandreencesa aquesta nit.

Olalla, al contrari que els seus pares, no creu en supersticions. I tampoc creu que Ells apareixeran…

Migrations

2020

França/Bèlgica

Jerome Peters

Una família de grangers es troba amb un estrany que porta un missatge de pau. El problema és que no els agraden les visites…

One Left

2020

Àustria

Sebastian Doringer

Diversos pacients esperen a la consulta d’un mèdic per conéixer la seua esperança de vida. En la majoria dels casos, el temps assignat no és el que esperaven.

Progeny

2019

EEUU

Justin Daering

Un món on els rics són extraterrestres, que viuen i treballen al nostre costat. Però tenen una diferència: es reprodueixen implantant la seua llavor a un hoste humà que cria a l’extraterrestre com si fora el seu fill propi.

Rachels Don’t Run

2021

EEUU

Joanny Causse

Monitorant crides nocturnes en una companyia de serveis d’intel·ligència artificial, la solitària agent d’atenció al client Leah suplanta a l’artificial xica ideal per parlar amb un client del qual s’està enamorant.

Sbori

2021

Rússia

Natalia Gurkina

Una família prepara una mudança i no se n’adona de l’arribada de la estranya dona vella vestida de negre. Només la filla xicoteta sap la raó de la seua visita.

Shiny New World

2021

Païses Baixos

Jan van Gorkum

Barry, de cinquanta anys, és un netejador una miqueta especial: neteja escenaris del crim on els dimonis l’han feta grossa. Mentre fa un anunci publicitari sobre el seu treball, un dia de treball normal se li’n va un poc de les mans.

Snorrie (Mustachio)

2021

Païses Baixos

Victoria Warmerdam

Una tragicomèdia absurda sobre Freek, de trenta anys, que es troba amb el seu amic imaginari de la infància, que vol posar-se al dia.

Squish

2020

França

Xavier Seron

Flo se n’ha anat al Marroc per treball, així que Tom s’encarrega de Sam, el seu fill. Flo li deixa una llista de faenes i Tom s’oblida d’algunes. Flo s’assabentai crida, amb les preses Tom trau el cotxe massa ràpid del garatge i… XOF.

Stains

2020

Espanya

Roger Villarroya

Un home es renta les mans.

Survivers

2020

Espanya/França

Carlos Gómez-Trigo

Una nit tancada. Un cotxe a un pàrquing. Tres frikis aficionats a la ciència són els únics supervivents d’una catàstrofe indeterminada. Una oportunitat per començar la humanitat de zero. Però entre ells apareixen diferències sobre quan llevar-se el casc que els serveix de protecció.

The Dead Collectors

Brendan Cleaves

Durant una pandèmia en una realitat alternativa, dos homes tenen el treball de recol·lectar els morts.

Tranvía

2021

EEUU

Carlos Baena

Un viatge normal d’una passatgera es converteix en un ràpid descens cap al terror a bord d’un misteriós tramvia.

Un Minuto

2021

Espanya

Miguel Alcalde

Una inquietant crida de Skype torna el matí d’una jove parella en un mal somni que podria alterar les seues vides per sempre.

Verdict 300001: The Cookies

2020

Finlàndia

Samuel Häkkinen, Henna Välkky

De mitja, un adult fa unes 35000 decisions a penes conscients cada dia. Cada decisió implica algunes conseqüències – bones i males – inclús si és sobre una caixa de galletes.

Fora de competició

Snowflakes

2019

Regne Unit

Faye Jackson

Esther i Miriam seran deportades de Regne Unit per tornar a Jamaica quan apareix un brot d’un virus mortal que et fa sentir en calma i només mata gent blanca.

Después del Final

2021

Espanya

Javier Guillot

 

Han passat 547 dies des de l’apocalipsi zombi, Àngel i Olga tracten de sobreviure un dia més, però les reserves de menjar comencen a escassejar.

The Girl with the Blurred Face

2021

Espanya

Pablo Pagán

Javier passa el seu temps lliure recorrent el món a través de Google Earth. El seu trellat es veu afectada quan comença a vore la mateixa dona a diferents llocs del món.