9 Pasos

[Marisa Crespo & Moises Romera, 2018]

Espanya – 7′ – V.O.S.
Terror

Sinopsi:
El pare de Saül està fart que el seu fill li desperti cada nit per fer pipí. Aquesta nit li ensenyarà a ser un home.


Acide 

[Just Philippot, 2018]

França – 17′ 36” – V.O.S.
Fantàstic

Sinopsi:
Un núvol pertorbador es forma en algun lloc d’occident. Es dirigeix lentament cap al centre del país, llançant a la població a les carreteres. Donada la inexorable arribada del núvol, s’origina un pànic global. Aquest cúmul de núvols és àcid.


Aurore 

[Mael Le Mée, 2017]

França – 17′ 48” – V.O.S.
Fantàstic

Sinopsi:
Aurore, una adolescent de setze anys, descobreix el seu cos amb les seues amigues … Amb un dit sobrenatural.


Bot 

[Daniel Hoffmann, 2018]

Alemanya – 22′ 34” – V.O.S.
Ciència Ficció

Sinopsi:
Un programador de mitjana edat (Noel) es troba enfront de les ruïnes del seu matrimoni. Amb l’ajuda d’un nou assistent intel·ligent d’idiomes, Noel intenta redirigir la seua vida professional i privada pel camí correcte. La intel·ligència artificial no només l’ajuda a lluitar amb la vida quotidiana, sinó que també organitza una cita amb algú molt més jove: Claudine.


El Círculo 

[Daniel González, 2018]

Espanya – 16′ 23” – V.O.S.
Comèdia Fantàstica

Sinopsi:
David, que acaba de mudar-se al seu nou pis, rep la inesperada visita d’uns veïns. El que inicialment sembla una simple presentació de cortesia aviat es revela com una cosa més fosca.


El Escarabajo al final de la calle 

[Joan Vives Lozano, 2017]

Espanya – 19′ – V.O.S.
Comèdia Fantàstica

Sinopsi:
Amadeo és una bona persona. Viu en una població de València, i des que va morir la seua dona, es dedica en cos i ànima a cuidar el seu sogre invàlid, el Sr.Agustín. A causa d’això, passa bastant desapercebut entre la gent. Un bon dia Lolín, la filla de la peixatera, tindrà una premonició al decapitar una anguila: a Amadeo li queden set dies de vida. Aquest fet desencadenarà una sèrie d’esdeveniments que canviaran la seua vida per complet.


Event Horizon 

[Joséfa Celestin, 2017]

França/Regne Unit – 11′ 21” – V.O.S.
Ciència Ficció

Sinopsi:
En una època en què Plutó segueix sent el novè planeta del sistema solar, i les pistes de música han de rebobinar-se, Julianne, qui sap que la infància no dura molt, però ser un adult dura per sempre, es nega a créixer massa ràpid i deixar anar-se’n a la seva distant amiga. Quan la seua por al desconegut es manifesta en la forma d’un misteriós objecte còsmic, ha de superar el seu antic jo i abraçar el que l’espera.


Faith

[Tatiana Fedorovskaya, 2017]

Rússia – 15′ 12” – V.O.S.
Fantàstic

Sinopsi:
Un vell vidu, ex-operador de ràdio, interpreta una bombeta intermitent com els missatges de la seua difunta esposa des del cel.


Goodnight, Gracie

[Stellan Kendrick, 2017]

Estats Units – 3′ 54” – V.O.S.
Terror

Sinopsi:
Després que la seva mare hagi estat descuartizada pel seu últim amant, una filla devota lluita per escapar del mateix destí.


La Guarida

[Iago De Soto, 2018]

Espanya – 16′ 08” – V.O.S.
Thriller Rural

Sinopsi:
Mario condueix de nit, sota la pluja, per una carretera solitària. Tot d’una, s’atura. Enmig de la carretera hi ha una dona desorientada i tacada de sang, no recorda el que li ha passat ni com ha arribat fins allà. Mario decideix aconseguir ajuda i aturar-se’n al primer lloc que trobin: el bar “La Guarida”.


Lay Them Straight

[Robert DeLeskie, 2018]

Canadà – 10′ 31” – V.O.S.
Fantàstic

Sinopsi:
Una adolescent que lluita contra un trastorn obsessiu compulsiu ha de tractar amb un grup de matons escolars cada dia, fins que un esdeveniment traumàtic li convenç que el seu trastorn pot ser una indicació de poders sobrenaturals.


Le Blizzard

[Álvaro Rodríguez Areny, 2018]

França/Andorra – 12′ 46” – V.O.S.
Fantàstic

Sinopsi:
Segona Guerra Mundial. Marie es desperta ferida i desorientada enmig d’una tempesta de neu. Al davant, un bosc misteriós la separa de la seua filla.


Madre

[Rodrigo Sorogoyen, 2017]

Espanya – 17′ 52” – V.O.S.
Thriller

Sinopsi:
Una mare soltera rep la telefonada del seu fill de set anys que està de vacances amb la l’ex marit d’ella pel País Basc francès. Al principi la trucada és motiu d’alegria, però ben aviat es converteix en un horrible malson quan el nen li diu que no troba al seu pare qui s’ha anat fa ja una estona.


Marta

[Lucía Forner, 2017]

Espanya – 15′ 26” – V.O.S.
Comèdia Negra

Sinopsi:
La professió somiada de Marta és ser una assassina en sèrie, i ella vol que Carlos sigui la seva primera víctima.


Nimmer

[Lieven Vanhove, 2017]

Bèlgica – 15′ 49” – V.O.S.
Fantàstic

Sinopsi:
El fràgil món d’una parella s’esquinça. Un cop van viure junts a una casa amb un far a la vora. Ara un mar turbulent els està allunyant. Orville està atrapat en una casa al penya-segat, Imme està tractant de sobreviure en el far d’una roca envoltada d’onades rugents. Ell segueix tractant portar-la de tornada, però res funciona. Mentrestant, ella li envia la seua tristesa a través d’ocells. Tot d’una, tota la roca comença a col·lapsar i la vida de Imme està en perill. El temps d’Orville s’esgota, necessita una solució definitiva el més ràpid possible.


Salvatore

[Maarten Groen, 2017]

Holanda – 11′ 40” – V.O.S.
Horror

Sinopsi:
L’italià Salvatore Luciano passa els seus últims dies en un asil holandès. Té una relació penosa amb el cuidador Stefan, qui es burla i li trepitja. Però la venjança de Salvatore és dolça. Per una última vegada reviu el seu passat mafiós.


Supine

[Nicole Goode, 2018]

República Txeca – 25′ 20” – V.O.S.
Horror Drama

Sinopsi:
Sylvie és una taxidermista satisfeta d’estar aïllada de les persones en la seua gran casa a les muntanyes de França, la seua única companyia és el seu treball. Fins que Oz, un autoestopista nord-americà entropessa en el seu camí. Intimen i Sylvie comença a qüestionar-se el que significa viure.


The Box

[Dusan Kastelic, 2017]

Eslovènia – 12′ 12” – V.O.S.
Fantàstic Animació

Sinopsi:
¿Probablement has sentit parlar de la frase “Pensar fora de la caixa”? Bé, aquesta és una pel·lícula sobre una caixa així i sobre les criatures planes que viuen dins d’ella. La vida a la caixa és avorrida i miserable. Fins que un dia un nou bebè comença a créixer enmig de la Caixa! Aquest és molt diferent als altres habitants de cap pla de la caixa. És feliç, animat i curiós. A mesura que el xiquet creix i creix, els seus veïns de cap pla se senten cada vegada més molestos amb ell. Fins a un dia, quan ell creix literalment sobre els seus caps.


The Last Drop

[Sascha Zimmermann, 2017]

Alemanya – 9′ 20” – V.O.S.
Comèdia de terror

Sinopsi:
Un cop a la setmana, un grup de desconeguts es reuneix per parlar sobre la seua addicció. El seu gran esforç per mantenir-se en el camí “recte i dret” es veu desafiat quan Dennis s’uneix accidentalment al seu grup. Tots ells han de fer-se una pregunta, ¿tenen la seva addicció sota control?


La noche de las sombras

[Aritz ET, 2018]

Espanya – 14′ 34” – V.O.S.
Horror

Sinopsi:
Fer un pacte amb un dimoni arrossegarà a un home al costat més fosc del seu ésser.