31 D’OCTUBRE A LES 12H – SALA VICENT ROS

CASA DE LA CULTURA, MANISES

Cyan Eyed

Canadà

Ryan Grobina

Després d’anys de recerca, Grunt el autòmata ha trobat al fi al pirata caça-recompenses Corliss Vail, i el seu objectiu és clar: rescatar a Nessa Baelin, una jove que té dons sobrenaturals i que viu presonera a la seua aeronau, i portar-la de volta amb el seu pare.

Death of the winemaker 

Suïssa

Victor Jaquier

Un enòleg consagra la seua vida a crear el millor vi del món, per guanyar-se la mà de la seua estimada Mathilde, la filla d’un ric veí. Crea un vi tan exquisit, que fins i tot La Mort exigeix provar-lo. Quan s’assabenta del destí fatal que li espera a Mathilde, tanca La Mort dins d’un barril, ignorant les conseqüències que açò tindrà en l’ordre natural de les coses.

Heart of Gold

França

Simon Filliot

Què no donaria qualsevol persona per un fill? Una mare veu l’oportunitat d’escapar d’una vida de pobresa i penúries venent els seus òrgans a un ancià veí, boig i ric. Entrega la seua pròpia carn a canvi d’or. A poc a poc, la necessitat es va convertint en ànsia de més.

Los Patos

Espanya

Ángela Aguirre

Mari Carmen comença amb il·lusió el seu primer dia de treball en l’oficina de vendes internacionals, però no tot eixirà com esperava. Un ànec ha aparegut al balcó cridant l’atenció de tots i posant potes enlaire el dia que Mari Carmen esperava començar amb bon peu.

Partir

França

Nils Balleydier

Una jove que somia amb viatjar és renyada per la seua mare que li ordena anar a fer els deures. En lloc de fer-les, juga a l’avió. La seua mare ho descobreix però no diu res. Llavors Louise decideix fer els deures. A través de l’escriptura s’escapa i viu els seus somnis de viatjar. Mentre escriu, s’en adona que aquests viatges li podrien costar la seua casa.