LORENA LLUCH

Productora i CEO en Filmeu. Va començar amb la direcció i direcció de producció d’alguns dels curtmetratges més destacats del panorama dels últims anys: Biquini d’Óscar Bernácer, La Ropavejera de Nacho Ruipérez o Vampiro d’Álex Montoya.

Ha produït la multipremiada webserie Libres i El Partido per a Floxer, ambdues dirigides per Álex Rodrigo (Vis a Vis, La casa de papel).

Els darrers anys ha coproduït juntament amb Avalon PC l’opera prima de Esteban Crespo Amar, i ha fet la Dirección de producció de La Banda de Roberto Bueso, així com la Producció executiva de Vivir dos veces de María Ripoll.

JAIME MAESTRO

Un dels directors d’animació de més prestigi d’Europa. En la seua filmografia destaquen els guardons en el prestigiós Festival Internacional de Cine d’Animació d’Annecy i en Els Goya; així com, les nominacions per als Oscar o SIGGRAPH.

Jaime ha treballat al costat de figures com Scott Ross, Jan Pinkava o Tony Bancroft, amb qui va dirigir Animal Crackers en 2017 junt amb Scott Sava.

Ha format part de projectes, sèries i anuncis, per a Disney i Disney Channel, Sony, Google, Nickelodeon i Reel FX, entre altres.

NADIA RUIZ

Cofundadora i CEO de La Tribu. Nadia ha realitzat labors de recruitment i talent outreach -com en la pel·lícula Animal Crackers– i en l’actualitat és, també, story consultant. El seu projecte en La Tribu està enfocat a la creació d’una organització centrada en el benestar i les cures, utilitzant la sociologia com a ferramenta de millora de la qualitat de vida dels artistes.

El seu disseny organitzacional ha sigut seleccionat en l’àmbit acadèmic i en festivals especialitzats, en els que Nadia impartix xarrades i tallers.

SERGI VIZCAÍNO

Director del curtmetratge XP3D amb la productora Rodar i Rodar (El Orfanato) per a Antena 3 Films i distribuïda per Sony Pictures. Sergio Vizcaíno ha dirigit més de 20 curtmetratges premiats internacionalment i ha sigut jurat en festivals com el de Cine Fantàstic de Sitges.

JOANA CHILET

Productora i guionista. Ha treballat per a televisió i cine com a responsable de producció (Chicote, el barman de las estrellas) , guionista de programes (De nou a la mar, Hui en dia) , analista d ficció i productora executiva (Dioses y perros, Cuatro estaciones, Maniatics)

Amb la seua productora JCMedia va desenvolupar i produir diferents projectes audiovisuals, i sota la marca Nautilus ha treballat en formació audiovisual per a totes les etapes educatives.

En l’actualitat, és la coordinadora d’AVANT (Associació de Productors Valencianes i productors independents)

ÁLEX MONTOYA

Llicenciat en Arquitectura Superior i cineasta autodidacta. Els seus treballs curts sumen 170 reconeixements i diversos centenars de seleccions en festivals internacionals.

En 2009 és seleccionat en el Berlinale Talent Campus. Entre les seues pel·lícules destaca una nominació al Goya 2014 pel seu curtmetratge Lucas, i una menció especial en Sundance 2010 pel seu curtmetratge Cómo conocí a tu padre.

Enguany ha presentat en el Festival de Màlaga la seua opera prima Asamblea, la qual va guanyar també els premis a millor pel·lícula i millor actor en el Festival de Cine d’Alacant.