Extraños en la carretera

[Carlos Solano, 2016]

Espanya – 19′ 40” – V.O.S.
Thriller

Sinopsi:
Mentrestant transporta un misteriós paquet, Mikel se n’adona que pot estar sent seguit per un cotxe negre. En tractar de fugir acaba en un bar de carretera on treballa Sara, una xica a la qual li costa confiar en els altres.


La Proeza

[Isaac Berrocal, 2018]

Espanya – 14′ 36” – V.O.S.
Terror

Sinopsi:
Començament dels anys 70 a Espanya, Leiza és una jove de ciutat que acudeix a un poble recòndit a la recerca d’una dona gran anomenada Riina, algú que va ser recomanada per a ajudar-la amb un assumpte il·legal en aquella època. En arribar es donarà compte que tot és molt estrany, aquesta senyora amaga alguna cosa sinistra, i aviat dedueix que ha entrat en un lloc d’on probablement no podrà eixir mai.


Les 7 llums

[Alberto Evangelio, 2018]

Espanya – 15′ – V.O.S.
Ciència Ficció

Sinopsi:
Lidia, una influencer d’èxit, rep la visita del seu germà, que acaba d’escapar d’un centre mèdic per a malalts mentals: ell necessita la seua ajuda per contactar amb uns “éssers superiors”, tal com descriu el gravat valencià “Les set llums”.


Nenamagat

[Pol Rodríguez, 2018]

Espanya – 17′  – V.O.S.
Fantasia

Sinopsi:
La pel·lícula narra la història d’amor impossible entre Juna, una xiqueta de ciutat, i un xiquet molt especial que s’amaga a la muntanya de Tagamanent.