Annie & Carola, mi mejor amiga

[Myriam Ballesteros, 2018]

Espanya – 4′ – V.O.S.
Animació

Sinopsi:
Carola, una adolescent superdotada i asocial, farta d’estar sola, decideix construir-se una amiga robot. Però un accident provocarà que Annie resulti ser una androide, que desprèn ingenuïtat i amor a cabassos i arrossega Carola a celebrar l’aniversari més divertit i boig de la seua vida.


Cucs: El rescate

[Rubén Rozalén]

Espanya – 5′ 24” – V.O.S.
Stop Motion

Sinopsi:
Un cuc va a rescatar a un altre que ha estat capturat per ser l’aliment d’un monstre temible.


Dry Fly

[Rut Juan Mompó, 2018]

Espanya – 4′ 45” – V.O.S.
Animació

Sinopsi:
Margarito és una assedegada mosca a punt de morir en un calorós dia. Amb una ala danyada i sense poder volar divisa una gota d’aigua a la boca d’una planta carnívora. Margarito emprendrà una sèrie de gestes per poder aconseguir el seu objectiu sense morir en l’intent.


Just visiting

[Charlie Kothe, 2018]

Estats Units – 2′  – V.O.S.
Animació

Sinopsi:
Després d’un viatge a la gran ciutat, un viatger misteriós i el seu gos fidel prenen un viatge a casa que està fora d’aquest món.


Red & The Kingdom of Sound

[Phil Gomm, 2018]

Regne Unit – 18′ 13” – V.O.S.
Animació

Sinopsi:
Red & The Kingdom Of Sound és una adaptació animada de la composició de Benjamin Britten de 1945, The Young Person ‘s Guide To The Orchestra.
Red & The Kingdom Of Sound visualitza l’orquestra simfònica com un regne fantàstic que comprèn quinze districtes arquitectònics diferents derivats dels diferents instruments musicals de l’orquestra. Red, el protagonista de l’animació, personifica al nouvingut a la música clàssica mentre s’obre camí a través dels terrenys musicals distintius del paisatge orquestral de Britten.


Return of the Puppet-Maker

[Maria Wallin & Thomas Wiehe, 2018]

Suècia – 15′ – V.O.S.
Titelles

Sinopsi:
L’ancià titellaire s’ha retirat. Les seues velles titelles ho convencen perquè organitzi un espectacle final.


The Old Men

[Jordan Inconstant, 2017]

França – 17′ 44” – V.O.S.
Superherois

Sinopsi:
El capità Justícia i el seu equip de grans herois van ser els protectors de Cosmòpolis i van ser adorats per tots els ciutadans. Després d’haver empresonat al seu arxienemic, Scarman, van decidir posar les seues màscares i capes a l’armari per retirar-se. Ara, el capità Justícia, amb 70 anys, porta una vida normal. Però aquest vell heroi pretén reprendre el servei demostrant a tots que la seua edat no és un obstacle!


Zombie Time

[Alfonso Fulgencio, 2018]

Espanya – 6′  – V.O.S.
Animació

Sinopsi:
Dos zombis i un destí.