LA SEGONA EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE MANISES: MANIATIC OBRI CONVOCATÒRIA

L’Associació cultural Ateneu Cultural Ciutat de Manises ha obert la convocatòria per participar a la segona edició del Festival internacional de cinema fantàstic Maniatic 2018 de Manises que es celebrarà entre els dies 20 i 23 de novembre a l’auditori Germanies.

El festival va naixer amb una intenció clara: donar suport als nous talents del cinema fantàstic nacional i internacional. Per això es va postular en la seua primera edició com el primer festival de cinema fantàstic que paga per selecció. En aquesta segona edició totes les obres seleccionades per a secció oficial cobraran un pagament de 100 euros en concepte de drets d’exhibició.

A més, hi haurà un premi en metàl·lic de 1000 € al millor curtmetratge. Per la seua banda l’Associació de comerços de Manises ASCOMA, patrocina el premi del públic consistent en 500 €. També es lliuraran diferents trofeus millor direcció, millor actor, millor actriu, guió, fotografia, so, premi especial del jurat i millors FX.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la regidoria de cultura, de l’Ajuntament de Manises i de l’Insitut Valencià de Cinematografia (IVAC). En aquesta segona edició, el festival ha afegit una secció no competitiva de curtmetratges d’animació infantil; a més, totes les obres participants comptaran amb un doble subtitulat (en cas de ser necessari) en valencià i castellà.

Els directors, productors i distribuïdors que vulguin inscriure les seves obres en aquesta edició del festival poden fer-ho en les plataformes Movibeta, Clicksforfestivals, Festhome i Filmfreeway.

L’accés a les projeccions i a la gala de cloenda seran gratuïtes. La gala de cloenda es celebrarà a l’Auditori Germanies, i comptarà amb Moi Camacho com a mestre de cerimònies.