EDUARDO LLORENTE

Director i fundador de la web IneditoFilms. És membre de l’AICE i integrant del comité seleccionador del Premi Feroç al Millor Documental, de l’Associació Espanyola de la Premsa Cinematogràfica, de la Federació de Crítics Cinematogràfics d’Europa i el Mediterrani i és fundador de l’Acadèmia Valenciana de L’Audiovisual. També col·labora en el programa El cine, la seua música i tu de Play Radio.

MÓNICA BALBOA

Creadora de la pàgina web Cine en un minut, formada per publicacions curtes que es poden llegir en un minut. També col·labora amb distints medis com la revista digital “Culturamas”, elaborant articles sobre cine basat en obres literàries. Li han editat el microrelat “La casa encantada”, que es publicà en la seua antologia “100 paraules de cor”, de l’Editorial El libro Feroz al marc del seu III concurs de microrelats.

CARLOS CLIMENT

Co-fundador del blog i podcast Cine Per a Dos i Community Manager del Festival de Cine de Terror de Sabadell. Cine, literatura i videojocs són les seues grans passions. Sense considerar-se un expert en cine, intenta disfrutar de qualsevol gènere cinematogràfic que se li presente, sense distinsió, encara que amb els anys els que l’han enamorat finalment han sigut l’animació i el terror.