BORJA CRESPO

Cineasta, escriptor, historietista i gestor cultural. Ha dirigit sèries, videoclips, espots, curtmetratges i televisió. En 2014 dirigeix, produeix i co-escriu Neuroworld. En 2019 va dirigir les gales del Festival de Cinema de Sant Sebastià i va participar en la sèrie Caminantes (Mediapro, Orange). En 2020 dirigeix la serie Cruïlla, per a The Mediapro Studio. També realitza labors d’organització i direcció en festivals. En el camp del còmic ha publicat diverses referències. Membre de Sayaka Produccions.

ALEJANDRO IBÁÑEZ

Ha creat múltiples formats televisius i realitzat nombrosos documentals. En 2018 dirigeix el seu primer llargmetratge cinematogràfic titulat Urubú. A aquesta pel·lícula ha desenvolupat una reeixida carrera en festivals de gènere tant nacionals (Nocturna, Ombra, Fantbilbao…) com internacionals (Arià, GrimmFest, Macabre, Roig Sang), i ha rebut els premis del públic i a la millor producció en el Festival de Cinema Calzada de Calatrava, i al millor llargmetratge en Fantarifa.

DENIS ROVIRA

Denis Rovira Van Boekholt és considerat com un dels directors de gènere de la nova generació de cinema fantàstic espanyol. Escriptor i director de curtmetratges premiats com “The Faucet”, “Lazarus Tàxon” i “Angel”, en 2019 marca l’estrena per part de Sony Pictures del seu llargmetratge debut “La Influència” als cinemes espanyols. Actualment està desenvolupant nous projectes de llargmetratges per al mercat espanyol i internacional.

YADIRA ÁVALOS

Productora, Berlinale Talent, Ecam, Coofilm. Ha treballat en llargmetratges, sèries, publicitat, curtmetratges, videoclips entre Espanya i Mèxic en projectes com a Pells, Open Windows Elit, Les Conseqüències, La Unitat, Neverfilms, El Rei de tot el món; amb directors com Arturo Ripstein, Peris Romano, Jaume Balagueró, Esteban Crespo, Rodrigo Cortes, Arantxa Echevarria, Sergio Barrejón, Els Germans Alenda, Alauda Ruiz, Dani De la Torre, Ramón Salazar, Carlos Saura, Eduardo Casanova. Actualment és la Responsable de Cinema i Continguts en Macaronesia Films a Canàries.

NATHALIE MARTÍNEZ

CEO de Wise Blue Studios, ha estat al capdavant de produccions d’èxit com a ‘Animal Crackers’, ‘Blue & Malone’ o ‘Hero Doneu’. En l’actualitat desenvolupa diversos projectes de sèries i pel·lícules per a algunes de les principals majors americanes.

En 2021, Nathalie va guanyar el Goya al Millor Curtmetratge d’Animació com a productora de ‘Blue & Malone, casos impossibles’. A més de la producció pròpia, treballa des de València per a clients i empreses de tot el món proporcionant serveis d’animació d’alta qualitat per a programes de televisió, llargmetratges, publicitat i espectacles en viu.