CARLOS MADRID

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Jaume I.
Ha treballat com a traductor audiovisual i coordinador de la revista de tendències Lamilk, així com d’assessor per a nombrosos projectes culturals.
Entre 2007 i 2011, va dirigir la comunicació del Festival d’art contemporani i música Observatori, i va fundar en 2008 el Festival de Mediometrajes La Cabina, del qual va dirigir les seues nou primeres edicions.
És director de Cinema Jove des de 2017.

CRISTINA PERALES

Llicenciada en Ciències de la Informació, comença a treballar com a actriu la mà de Toni Canet. Ha treballat en cinema amb Vicente Aranda, Miguel Courtois, Sergio Cabrera, els germans Pastor i Carlos Marqués Marcet entre altres. En televisió destaca el seu paper en la sèrie de Tele 5 El Comisario pels seus deu anys d’emissió en prime-time. Signa la direcció de cásting de les pel·lícules Viva la vida i La mort de Guillem com Cristina Botía. Com a guionista ha estrenat En defensa propia i No te metas con mamá (curts) i la web-serie Raja-Raja que a més va dirigir i per la qual ha sigut premiada a la millor adreça en el Festival Fictícia 2018 d’Aranjuez. Actualment està preparant la direcció del seu primer llargmetratge com a guionista i directora.

BEATRIZ HERNÁNDEZ

Beatriz porta treballant en el sector audiovisual des de l’any 2009, compaginant la direcció de producció cinematogràfica amb la distribució de curtmetratges i documentals en festivals de cinema.
En Paella Productions, no sols s’ha estrenat com a productora executiva sinó que a més duu a terme serveis per a empreses nacionals i internacionals: Hugo Boss, Netflix, National Geographic, Ard TV, entre altres.
En els últims anys també ha gestionat diversos esdeveniments cinematogràfics per a l’ajuntament de Madrid com a directora artística i, actualment, dirigeix el Skyline Benidorm Film Festival, un projecte propi desenvolupat per Paella Productions des de 2017.

ABDELATIF HWIDAR

Actor, guionista i realitzador de Ceuta. Entre els seus projectes com a realitzador es troba Kanimambo (Menció especial del Jurat en el Festival de Málaga) en la qual va escriure i va dirigir un dels tres capítols. Maniac Tales també va ser estrenada en el Festival de Málaga. El curtmetratge Salvador, historia de un milagro cotidiano, guanyador del Goya 2008 al millor curtmetratge de ficció, Adelanto (2010); Manspreading (2018) preseleccionat per als Oscar 2020. En la seua faceta com a actor, en cinema (Invasor, de Daniel Calparsoro, Los últimos días, de David y Alex Pastor, En un mundo normal, de Achero Mañas) i televisió (11M Los Hechos Probados, Rescatando a Sara, Gran Hotel, El Principe, La Zona, Al final del Camino, Fariña Malaka, Promesas de arena, Elite…) 

SERGIO CABALLERO

Sergio Caballero naix a Vila-real, 1974. Es va donar a conéixer pels seus treballs televisius en El cor de la ciutat, Da Capo, Autoindefinits, Hospital Central, La que se avecina, Puente viejo, Cuéntame o El Embarcadero…
En el món del llargmetratge ha treballat en Noche de Fiesta Son de mar, El hombre de las mariposas, Los chicos del puerto, Juegos de familia, La familia (Dementia), La madre, Asamblea, La mort de Guillem.
També ha treballat en nombrosos curtmetratges: Viernes (Nominado Premios Goya Mejor Cortometraje 2004) La victoria de Úrsula, Chocapaquete, Miniaturas, Un millón, Bikini, Un lugar.

LINA BADENES

En 2012 Lina crea Turanga Films, amb la qual treballa i produeix exclusivament pel·lícules com La Inocencia, de Lucía Alemany; Staff Only, de Neus Ballús; Que baje dios y lo vea, dirigida per Curro Velázquez; el documental Muna, de Santiago Zannou, i En tierra extraña, de Iciar Bollain.
En l’actualitat, està en fase de preproducció del llarg de ficció Nosotros no nos mataremos con pistolas, dirigido por María Ripoll; i amb dues pel·lícules acabades d’estrenar en 2020: el documental el Rol & Rol, de Chus Gutiérrez i el llargmetratge de ficció La Boda de Rosa, de Iciar Bollain (Premi del Jurat i Premi a Millor Actriu de Repartiment en el Festival de Málaga).