Begoña Soler

Begoña Soler estudia Anglès i Comunicació en el Baruch College i Arts Escèniques amb especialitat en Teatre a l’Escola HB Studio, tots dos a Manhattan (NY) on resideix durant set anys. Quan va tornar a Espanya continua la seua formació com a actriu i directora estudiant amb Jordan Bayne, (Mètode de Susan Batson) i Graham Dixon (Mètode de Michael Txèkhov) i en l’actualitat cursa el mòdul III de la Tècnica de Sanford Meisner al True Acting Studio de València. Va estudiar Direcció Cinematogràfica i Guió en NUCINE i Guió amb Paco López Barrio.
Ha escrit i dirigit quatre curtmetratges. Entre ells, “La Bona Fe”, que ha rebut més d’una vintena de premis (entre ells Millor curt espanyol a SEMINCI 2015) i va ser preseleccionat per als Premis Goya 2016; i un videoclip per el cantant i compositor Moritz. És creadora de la sèrie “I love Spain” de la qual ha escrit i dirigit el capítol pilot.
Ha participat com a jurat de la Secció Oficial del Festival Internacional de Migmetratges de València (La Cabina), Premi EDAV del HUMANS FEST, del Festival de curtmetratges de L’Eliana i és presidenta del jurat del Festival de Cinema de Sant Joan d’Alacant. Ha estat una de les mentores en la primera edició de la Residència per a Joves de Cinema Jove.
Ha treballat durant cinc anys com a docent a l’escola de cinema NUCINE.
En l’actualitat imparteix tallers de Direcció d’Actors i Interpretació per a Directors i treballa com COACH d’actors mentre desenvolupa els seus pròxims projectes audiovisuals.

David Macián

David Macián. Autor de diversos curts multi-premiats, David Macián va debutar en el llargmetratge amb la pel·lícula LA MANO INVISIBLE, la qual va ser presentada i ovacionada en festivals tan coneguts com Sevilla, Sant Sebastià, Valladolid, Tolosa, Tessalònica i Tarragona, sent guardonada amb diversos premis en alguns d’ells. A l’actualitat David acaba d’estrenar ZERO, un nou curtmetratge.

Mila Luengo

Mila Luengo, 1987. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, va començar la seua trajectòria professional en 2007. Des d’aleshores fins avui ha estat membre tant dels departaments de Direcció com de Producció en multitud de projectes tant en Cinema, Televisió com en Publicitat.
En els últims anys ha treballat com a cap de producció i de localitzacions, sent el seu últim treball la sèrie “La Forastera” per À punt Mèdia.
A més fa dos anys va fundar la seua pròpia productora, Wicker Films, amb la qual ha produït els curtmetratges “Un Domingo Cualquiera” i “Un Domingo Cualquiera“.

Nacho Ruipérez

Nacho Ruipérez. Llicenciat en Comunicació Audiovisual a l’Escola Politècnica Superior de Gandia i Màster en postproducció digital per a cinema i TV. També cursa estudis d’Art Dramàtic, Música i realitza finalment el Màster Iberoamericà de Guió per a Cinema a la UIMP. Ha realitzat tot tipus de treballs artístics per a cinema i TV: va col·laborar en el disseny conceptual de caracterització per a pel·lícules com “PIRATAS DEL CARIBE IV” o “RED LIGHTS”, així com en els decorats per a “EL HOMBRE DE LAS MARIPOSAS”. Va ser realitzador durant l’any 2008 del programa de TV “TELEGRAFIES”. El seu curtmetratge “LA VICTORIA DE ÚRSULA” va ser preseleccionat als premis Goya el 2011. El seu primer llargmetratge com a director va venir de la mà de la productora navarresa Cronopia Films: titolat “BLUE LIPS”, la pel·lícula va ser realitzada entre 6 directors de diferents països i es va estrenar a la SEMINCI de Valladolid. Com a director artístic, destaquen els seus treballs per a pel·lícules com “LUCAS” d’Álex Montoya (nominat al Goya al millor curtmetratge), “LA BUENA FE” de Begoña Soler, o “EL MOR NO ES LO QUE ERA” de Gabi Ochoa (preseleccionat l’ Goya 2014 a la millor Direcció d’Art). El seu últim treball com a director de curtmetratges ha estat “LA ROPAVEJERA”.
A dia d’avui, compagina el seu treball com a professor en escoles com ESCOLA DE L’ACTOR, LABORATORI DE GUIONISTES VA, MASTER ANIMACIÓ UPV … amb el departament de grafisme al capdavant de l’estudi VIRTUAL ART, on produeix i realitza treballs de publicitat i grafisme. Acaba de rebre l’ajuda de CulturArts per a l’escriptura d’un llargmetratge d’animació titulat “CUCA Y EL NUEVO MUNDO” i el seu segon llargmetratge com a director, “EL DESENTIERRO” es troba en fase de postproducció, protagonitzat per Leonardo Sbaraglia i distribuït per Filmax.

Alejandra Mora

Alejandra Mora és productora i realitzadora valenciana. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Màster en Continguts Multimèdia, completa la seua formació amb diversos tallers amb cineastes de prestigi. Desenvolupa la seua carrera professional en producció i realització en diverses entitats i productores valencianes. És cofundadora de Quatre Films. Ha produït el curtmetratge “Lucrecia” d’Eva Marín, seleccionat a al catàleg de CURTS 2016, amb més de 50 seleccions nacionals i internacionals. El curtmetratge “El infierno y tal” d’Enrique Buleo, pendent d’estrena. Es troba en pre-producció del curtmetratge “La casa de Coto”, del cineasta valencià Guillem Alcalá Santaella, subvencionat per l’IVC. Ha treballat com a productora executiva en el llargmetratge documental de Carles Bosch “Petitet, rumba pa ti”, produït per Lastor Media. Produeix el llargmetratge documental “Persia on air” dirigit per Javier Tolentino, subvencionat per l’IVC. Dirigeix ​​i produeix el documental “God underestimated me” que compta amb l’ajuda de guió i desenvolupament de l’IVC. produeix també el documental “La edad del olvido” de Rolando Díaz, coproducció entre Espanya, República Dominicana i Cuba.
És Cofundadora del Festival Internacional de Cinema i Drets Humans de València, Humans Fest, on va treballar com a Directora Artística i Tècnica a la VI i VII edició. Ha estat membre fins al 2017 de la HRFN, Human Rights Film Network, col·laborant en la selecció i programació de documentals en diferents festivals. Ha treballat com a docent al Taller Experimental de Cinema amb Mòbils, Cinemóvil i Story finders, impartit per L.M Kit Carson (guionista de París Texas) i Chumilla Carbajosa. També ha impartit tallers de creació cinematogràfica amb col·lectius desfavorits i en institucions penitenciàries. És sòcia de l’Associació de Cinema Documental DOCMA. Pertany també a la EWA, European Women Association.

Alberto Evangelio

Alberto Evangelio. Director, Productor i Guionista especialitzat en cinema de gènere, guardonat amb més de 100 premis amb els seus curtmetratges, que han passat per més de 500 festivals internacionals, com CLERMONT-FERRAND, PIFAN o SITGES. Els seus videoclips compten amb més de 100 milions de visionats a Internet. Ha treballat amb artistes com Abraham Mateo, Robi (Extremoduro), Elefants, Soraya, Edurne, Lali, i amb marques com Coca-Cola i Sony Music. Actualment desenvolupa el llargmetratge DESCONECTADA, seleccionat al V Laboratori de guió Fundació SGAE (dirigit per Isabel Coixet), també prepara la seua primera pel·lícula com a director, el thriller VISITANTE, subvencionat per l’IVC, i en breu dirigirà la sèrie per À Punt DIUMENGE PAELLA .