27 D’OCTUBRE A LES 18H – AUDITORI GERMANIES, MANISES

DEGENERADOS

Espanya

Arturo Coloma

Félix és un assassí en sèrie. Gaudeix matant i relaxant-se en soledat. Però una nit, dos desconeguts, borratxos, irrompen a la seua casa pensant que es tracta de la d’un amic. Després de superar el malentés, Félix manté una conversa amb un dels desconeguts, Alicia, una xica bastant totxa. El poc interés que aquesta li suscita li porta a un realitzar una anàlisi del ridícul del comportament humà en societat. No obstant això, al llarg de la conversa, descobrirà que Alicia tal vegada amaga més secrets dels que pot desxifrar.

PASAIA

Espanya

Xanti Rodríguez

Una prima línia separa la vida de la mort. Hui, Gotzon, entre glop i glop de Whisky i envoltat de la particular fauna del seu bar de sempre, recorre els sinistres passatges que les comuniquen, guiat per les habilitats màgiques de Ixabel i els seus mots encreuats.

SPLENDEUR

Maximilien Gomes

Una nit, a la casa de Samuel, una bombeta s’encén màgicament, provocant que les persones al voltant de Samuel es queden fascinades, com si fora un miracle.

SUCESIÓN

Espanya

Carlos Cobos

Javier, un home traumatitzat per la recent mort de la seua filla, arriba al que va ser la seua antiga casa després de rebre una inesperada invitació de Laura, la seua exdona. Ell es troba la casa buida, i només els records del passat acompanyaren a l’home a sucumbir davant les visions que a poc a poc li aniran fent dubtar entre el que és o no real.

SUSHI NOH

Austràlia

Jayden Rathsam Hua

Atrapada a cura del seu solitari oncle, els malsons d’una xiqueta xicoteta sobre un aparell de cuina es fan realitat.

WICH

EEUU

Anthony Williams

Semblava un dia normal. Fins que no ho va ser.