A Father’s Day

[Mat Johns, 2016]

Regne Unit – 9′ 53” – V.O.S.E
Terror Zombies

Sinopsi:
Hui és especial apocalipsi o no. Inesperadament reunit amb la seua filla, entre les ruïnes del món tal com el coneixia, un pare està decidit a fer que aquest dia sigui especial, fins i tot si ja estàn morts.


Apolo 81

[Óscar Bernàcer, 2015]

Espanya – 11′ 51” – V.O.
Comedia

Sinopsi:
Qui no arriesga no ama.


Arrêt Pipi

[Maarten Groen, 2015]

Holanda – 5′ 57” – V.O.S.E
Terror

Sinopsi:
El viatge per carretera de Sarah i Bram es torna aterrador quan paren per anar al bany al fosc bosc de Valònia.


Basura

[Juan Silva, 2016]

Espanya – 5′ 3” – V.O.
Comedia Negra

Sinopsi:
Aquest curtmetratge narra la història de dos personatges immersos en el món del crim, el que sembla ser un dia més dins de les seves habituals i fosques rutines, però cometen l’error de desfer-se d’un cos en el lloc equivocat.


Behind

[Ángel Gómez, 2016]

Espanya – 15′ – V.O.
Terror

Sinopsi:
Arianne és una mare divorciada obsessionada amb la idea que el seu exmarit podria allunyar el seu bebè d’ella. En una festa d’aniversari, una misteriosa dona anomenada Leonor li diu a Arianne que hi ha una estranya figura seguint-la: un home d’aspecte aterridor. De tornada a casa amb el seu nen, Arianne haurà de lluitar contra una cosa molt més fosca que les seues pors més profones. Una cosa que farà que els seus pitjors malsons cobrin vida.


BFF (Best Friends Forever)

[Marta López Fernández, 2017]

Espanya – 11′ 23” – V.O.
Terror Romàntic

Sinopsi:
Dues amigues han quedat al pis d’un xic acabat de coneixer per sopar. Les dues se’l volen lligar: una ho està aconseguint i l’altra no. Aquesta és Mireia, qui està atrapada a un bucle temporal i vol lligar-se al xic per orgull.


Bienvenidos al infierno

[Simón Fariza, 2017]

Espanya – 14′ 2” – V.O.
Terror-Comedia

Sinopsi:
Javi va a conèixer a la família de la seua nòvia Angeles. Una família poc convencional. però el que Javi no sap és que guarden un terrorífic i ancestral secret.


Blight

[Brian Deane, 2015]

Irlanda – 15′ 3” – V.O.S.E
Terror

Sinopsi:
Un jove capellà és enviat a combatre les fosques forces sobrenaturals que amenacen la comunitat d’una remota illa.


Cautionary Tales

[Chris Barrett & Luke Taylor, 2016]

Regne Unit – 8′ 5” – V.O.S.E
Comedia Fantàstica

Sinopsi:
Un incident estrany quan era un xiquet va deixar a Aaron amb una desfiguració facial inusual. Aïllat i vulnerable, Aaron busca consol en l’amistat i la comprensió d’un grup inesperat de marginats.


Cavalls morts

[Marc Riba & Anna Solanas, 2016]

Espanya – 6′ 16” – V.O.S.E
Animació

Sinopsi:
En un lloc aïllat i desconegut durant una guerra, un nen es veu obligat a fugir. En el seu camí, cadàvers de cavalls a tot arreu. Només cavalls morts. Per què? Per què els cavalls han decidit suïcidar-se?


Cenizo

[Jon Mikel Caballero, 2016]

Espanya – 9′ 59” – V.O.
Ciencia Ficció

Sinopsi:
Ash va fer una promesa molt important a la seua dona: Protegir la casa de qualsevol amenaça.


8 (Eight)

[Irina Guivan, 2017]

Rússia – 8′ – V.O.S.E
Ciencia Ficció

Sinopsi:
Una cosa estranya li va passar a aquest ascensor. Puja però continua en aquest pis. La realitat desafia la lògica. L’home està condemnat a córrer eternament a la recerca de la seua llar. Aquest món estrany proporciona pistes sobre la possibilitat d’escapar.


Einstein-Rosen

[Olga Osorio, 2016]

Espanya – 9′ 3” – V.O.
Ciencia Ficció

Sinopsi:
Estiu del 82. Teo assegura que ha trobat un forat de cuc. El seu germà Óscar no li creu … Almenys de moment.


Fe

[Juan de Dios Garduño , 2017]

Espanya – 10′ 51” – V.O.
Terror

Sinopsi:
Adolfo, el sacerdot de la ciutat, rep una trucada telefònica d’una família desesperada. Creuen que la seua filla està posseïda pel diable.


Framed

[Marco Jemolo, 2017]

Italia – 7′ 16” – V.O.S.E
Animació

Sinopsi:
Framed és un curtmetratge d’animació de cinema negre, que explora el tema sensible de l’alienació en la societat.


Fugazi

[Laurent Michelet, 2017]

Bèlgica – 28′ 40” – V.O.S.E.
Ciencia Ficció

Sinopsi:
2039: Adele ha estat treballant durant més de 3 anys en ORBIT DEFENSE, una estació espacial a càrrec de la seguretat de la Terra utilitzant pilots de drones. Hui és la seua última missió de rutina abans de tornar a la seua llar per conèixer la seua família, especialment a la seua filla. Sense tenir en compte la Llei de Murphy…


Into the mud

[Pablo Pastor, 2016]

Espanya – 10′ 18” – V.O.
Fantàstic

Sinopsi:
Una dona jove es desperta despullada al mig del bosc. Després de la confusió inicial i després de comprovar que està ferida, descobreix a un pescador i caçador que no deixarà escapar fàcilment a la seua nova presa. Que la caça comenci.


J’aime Eva Marsh

[Rémy Rondeau, 2017]

França – 23′ 46” – V.O.S.E
Terror

Sinopsi:
Estiu de 1996. Una ciutat petita anidada a l’ombra d’una fàbrica gegantina. Ben, un xic tímid d’11 anys, viu sol amb la seua mare treballadora, aquesta li abandona per unir-se a la vaga. L’arribada de la inquietant Eva el pertorba encara més, sobretot quan explica la llegenda d’una criatura misteriosa amagada baix un moll del llac veí. Com un joc, Eva li llança un desafiament a Ben: anar fins a la fi del “pontó de la mort”, i tornar. Però Ben lamentablement falla. Per la nit, la criatura se li apareix.


Juliette

[Lora D’Addazio, 2016]

Bèlgica – 6′ 37” – V.O.S.E.
Animació

Sinopsi:
Juliette és una xica tímida atemorida de fer un passeig amb dos putes calentes que no presten atenció a la carretera…


Nuestro viejo (y el mar)

[Lander Camarero, 2017]

Espanya – 30′ – V.O.
Comedia Fantàstica

Sinopsi:
Dos germans es recorren mig món en veler per tirar les cendres del seu pare a les antípodes del lloc desitjat per ell. Una infància plena de penúries els reuneix en un dur viatge per lliurar-se del pes d’una infància terrible.


Recall

[Dániel Reich & Dániel Szöke, 2017]

Hungria – 19′ 9” – V.O.S.E.
Fantàstic

Sinopsi:
Som als 80 ‘s, el jove Beni està passant les vacances, amb la seua mare i la seua germana Gilla, al llac Balaton. Beni troba una vella càmera de fotos i comença a fer-ne fotos, obsessivament. Gilla desapareix de sobte mentre nada a l’aigua. No poden trobar-la, però Beni no abandona la recerca i amb l’ajuda d’un investigador local la segueixen buscant. 10 anys abans en el mateix lloc, una nena va desaparèixer en circumstàncies similars, de manera que tots dos senten que la resposta ha de buscar-se més enllà de la racionalitat.


Rewind

[Rubén Pérez Barrena, 2016]

Espanya – 12′ 26” – V.O.S.E.
Terror

Sinopsi:
Elizabeth, una jove universitària, arriba a la facultat enmig d’una espessa boira preparada per estudiar mentre tothom celebra la nit de Halloween. Amb l’única companyia del seu walkman la son comença a apoderar-se’n, però una gravació a la cinta que està escoltant desencadenarà l’assetjament d’una aterridora presència…


Sputnik

[Vicente Bonet, 2016]

Espanya – 23′ 06” – V.O.
Ciencia Ficció

Sinopsi:
Nikolai és un cosmonauta rus que es converteix en el primer ésser humà en sortir a l’espai, però un error tècnic li impedirà tornar amb vida. Mentre orbita en la seua càpsula a l’espera del seu tràgic final una trobada fortuïta li canvia la vida.


Versus

[Demetrio Elorz, 2017]

Espanya – 8′ 32” – V.O.
Comedia Negra

Sinopsi:
La fi justifica els mitjans.