Marisa Crespo

Marisa Crespo és directora i guionista valenciana. Les seues obres superen els 160 premis i s’han projectat en més de 800 festivals de tot el món. També ha realitzat “La insólita aventura de Jovi contra el tiempo”, el primer film interactiu en què el públic decideix el que succeeix a la pantalla amb el smartphone.

Víctor Palacios

Víctor Palacios ha treballat com director i operador de mitjats audiovisuals per a diverses productores de la Comunitat Valenciana. Fins ara, ha dirigit cinc curtmetratges: “El Héroe”, “Quinielas”, “Turno de noche”, “Abril” y “Tanatopraxia”. Aquest últim és el seu últim curtmetratge i ha estat nominat al Méliès de Plata a millor curtmetratge fantastic europeu y ha guanyat una dotzena de premis. En 2102 va ser co-fundador de la distribuidora Films on The Road dedicada a la distribució de curtmetratges, llargmetratges y videoclips.

Blanca C. Sellés

Blanca C. Sellés. Productora executiva. Ha produït i desenvolupat curtmetratges de ficció com “El Viatge” i “Les 7 llums”, els dos subvencionats per l’IVAC, i els llargmetratges “Visitante (Visitant)” i “Wandered” en preproducció i procés de finançament, respectivament. També ha participat en la producció i desenvolupament de vídeos musicals i spots per a Sony Music i Coca-Cola de la mà de Beniwood. Molts d’aquestos treballs han sigut guardonats i tenen més de 100 milions de visites a Internet. Alguns dels artistes amb qui ha treballat són Robe (Extremoduro), Edurne, El Viaje de Elliot y Lali Expósito.

Jorge de Guillae

Jorge de Guillae. Llicenciat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Cardenal Herrera, graduat en Art Dramàtic a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València i amb Màster en interpretació davant la càmera a Central de Cine. Ha produït, dirigit, escrit i actuat tant en obres teatrals, com audiovisuals. Entre els seus últims treballs trobem el curtmetratge “Showtalent” de Chus Gutiérrez (Actor), el videoclip de Villa Lisas “Pretend” (Director) i el curtmetratge “If I were me” (Director). En 2017 funda la companyia teatral “Desfici Teatre”.

Elena Albert García

Elena Albert García. Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ella ha desenvolupat la seua carrera profesional en distins ámbits de la comunicació, el teatre y el cinema. Va ser productora jefe dels vídeos musicals “Descargas eléctricas (Descàrregues elèctriques)” i “Aún más alto (encara més alt)” del grup Elefants, produits per Beniwood Producciones S.L. En 2012 va co-fundar “Films on the Road”, una distribuidora que es dedica a la distribució de curtmetratges, llargmetratges i vídeos musicals. També va treballar com productora executiva del curtmetratge “Tanatopraxia” (2014).

 Moisés Romera

Moisés Romera és director i guionista valencià. Les seues obres superen els 160 premis i s’han projectat en més de 800 festivals de tot el món. També ha realitzat “La insólita aventura de Jovi contra el tiempo”, el primer film interactiu en què el públic decideix el que succeeix a la pantalla amb el smartphone.